Maak kennis met Beeld voor Arbeidsmarktcommunicatie

Beeld voor Arbeidsmarktcommunicatie is gespecialiseerd in het maken van fotografie en video voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. In samenwerking met de marketing en HR afdeling van jouw bedrijf produceren wij beeld dat jouw merk, bedrijfscultuur en stijl visualiseert.

Wilmar Dik
Fotograaf en cameraman

Met meer dan 35 jaar fotografie ervaring waarvan meer dan 14 jaar als beroepsfotograaf maakt Wilmar niet alleen mooie plaatjes, hij is ook een sparringspartner die jou kan adviseren over wat voor soort beelden het beste aansluiten bij jouw merk en de marketing- en communicatiestrategie van jouw bedrijf. Fotografie inzetten voor jouw arbeidsmarktcommunicatie of employer branding? Neem contact op!

Francis Camstra
Video producent

De kracht van een goede video is dat het een verhaal vertelt van een organisatie of merk. Een goede film versterkt het imago van je organisatie en het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. En dat is precies waar Francis je mee kan helpen. Video inzetten voor jouw arbeidsmarktcommunicatie of employer branding? Neem contact op!