Fotografie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Fotografie voor arbeidsmarktcommunicatie wordt bij Beeld voor Arbeidsmarktcommunicatie verzorgd door Wilmar Dik. In de slider rechts zie je diverse voorbeelden van zijn werk op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding fotografie. Hieronder tref je voorbeelden gesorteerd op categorie.

Wil je portretfoto’s zien dan kun je ook op mijn andere site terecht: portretfotografie Mensen.photo. Vaak hebben onze opdrachtgevers al een uitgewerkt idee over wat voor soort fotografie ze naar op zoek zijn. In dat geval gaan we aan de slag met een briefing als leidraad. Ook als je nog niet weet wat voor soort beelden je nodig hebt bij jouw arbeidsmarktcommunicatie kun je bij ons terecht. Met meer dan 11 jaar ervaring als beroepsfotograaf maakt Wilmar niet alleen mooie plaatjes, hij is ook een sparringspartner die jou kan adviseren over wat voor soort beelden het beste aansluiten bij jouw merk en de marketing- en communicatiestrategie van jouw bedrijf.

Wil je met Wilmar kennis maken, een offerte aanvragen, of meer informatie? Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@beeldvoorarbeidsmarktcommunicatie.nl

Naast fotografie die helpt bij het benaderen van de arbeidsmarkt, maakt Wilmar onder andere ook bedrijfsfotografie, bedrijfsfilms, interieurfotografie, zakelijke portretfotografie op locatie in Den Haag en Rotterdam, congresfotografie, klantverhaalfotografie en achitectuurfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Den Haag.