Project Description

Portretfotografie met neutrale achtergrond

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Mensen doen immers zaken met mensen, niet met een merk. Portretfotografie met neutrale achtergrond maakt je medewerkers toegankelijk en benaderbaar. Een ander voordeel is dat deze foto’s die bij jullie op locatie gemaakt worden door het personeel ook zelf gebruikt mogen worden. De foto’s worden dan ook vaak op de LinkedIn pagina van de medewerker geplaatst. Dat is weer reclame voor het bedrijf waar ze werken omdat dit er verzorgt en professioneel uitziet.

LinkedIn portretfotografie

Portretfotografie voor LinkedIn maken we regelmatig. Voorbeelden daarvan kun je op deze twee pagina’s vinden: LinkedIn portretfotografie en  Social media portretfotografie.

Goede portretfotografie

Goede portretfotografie maak je door te zorgen dat de persoon die zich op zijn of haar gemak voelt en de juiste belichting. Daarnaast is veel ervaring met portretfotografie van belang. Een blog artikel over het maken van goede portretfoto’s kun je hier lezen: Zakelijke portretfotografie tips. Een neutrale achtergrond gebruiken we meestal als de portretfotos wat kleiner worden afgebeeld en/of geschikt moeten zijn voor social media (met name LinkedIn Portretten) of voor gebruik op de bedrijfswebsite. We kunnen portretfoto’s maken met diverse achtergrond kleuren. Ook kan naderhand de achtergrond kleur worden aangepast. Wil je wat advies over de achtergrond kleur van de te maken portretten? Lees dan dit blog artikel: Welke achtergrond voor portretten?

Veel mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Het is aan ons de taak om ervoor te zorgen dat het personeel, directie en/of bestuur ontspannen en zelfverzekerd op beeld worden vastgelegd.

We maken vaak bedrijfsportretten in de omgeving van Den Haag, maar kunnen net net zo goed op locatie in Leiden, Amsterdam of Rotterdam aan de slag. Andere  voorbeelden van portretfotografie: zakelijke portretfotografie in Den Haag.

Voorbeelden

portretfotografie met neutrale achtergrond
portretfotografie met neutrale achtergrond
portretfotografie
zakelijke portretfoto's, social media fotografie
Portretfotografie
portretfotografie