Video voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Video voor arbeidsmarktcommunicatie wordt bij Beeld voor Arbeidsmarktcommunicatie verzorgd door Francis Camstra. Hieronder kun je een aantal voorbeelden bekijken van haar werk op het gebied van video productie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Een arbeidsmarktcommunicatie video moet naadloos aansluiten bij het imago van jouw bedrijf: persoonlijk en warm, of neutraal en informatief? Creatief en verassend, of juist gedegen en rotsvast? Minstens zo belangrijk is het om in de huid te kruipen van de doelgroep van de video. Wat voor soort kandidaten wil je aantrekken? Hoe wek je hun interesse in werken voor jouw bedrijf? Dit is allemaal van invloed op het verhaal, het script, de keuze voor muziek, het tempo van de video en de stijl van de montage. Om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf en welke doelgroep je wilt aanspreken, gaat Francis voorafgaand aan de video productie met je in gesprek. Vervolgens werken we de ideeën uit om te komen tot een verhaal dat de boodschap op een duidelijke en creatieve wijze visualiseert.

Wil je met Francis kennis maken, een offerte aanvragen, of meer informatie? Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@beeldvoorarbeidsmarktcommunicatie.nl

Video Consultant Den Haag

Het komt voor dat bedrijven of organisaties hun video intern willen maken. Vaak blijkt echter dat er bepaalde kennis of ervaring ontbreekt op het gebied van video productie. Francis kan voor deze situaties worden ingeschakeld als video consultant. Op deze pagina kun je een voorbeeld bekijken van deze dienst: Video consultant Den Haag. Hier tref je meer informatie aan over advies bij video productie.

Naast video’s voor arbeidsmarktcommunicatie, kun je Francis inschakelen voor een promotie film in Den Haag, het laten maken van een bedrijfsfilm, evenementvideo, Video voor de non-profit sector / NGO,  productieproces video of een testimonial video. Je kunt haar werk bekijken op www.tasfilms.nl.

Blog met tips voor een  werknemer testimonial video

Arbeidsmarktcommunicatie video of werknemer testimonial laten maken? In dit blog artikel kun je tips (do’s en don’ts) lezen: werknemer testimonial video.