Project Description

Foto’s voor personeelsbladen en magazines

Regelmatig maak ik portretfoto’s voor personeelsbladen en magazines. Net als bij alle andere portretfoto’s is de uitstraling voor een portret in een personeelsblad belangrijk. Wil je fotografie zien die ik op diverse locaties heb gemaakt bekijk dan ook eens deze pagina: zakelijke portretfotografie op locatie.

Ben je benieuwd hoe ik goede portretfoto’s maak dan kun je dat lezen in dit blog artikel: Goede zakelijke portretfotografie.

Bijna wekelijks maak ik portretten van medewerkers, soms is al voorafgaand aan de portretshoot duidelijk dat die foto’s gebruikt gaan worden in een personeelsmagazine. In andere gevallen is de communicatie manager of editor van het personeelsblad op zoek naar een goede foto van een medewerker. Als ik dan een tijd geleden foto’s heb gemaakt van die persoon worden mijn foto’s als nog ingezet voor die media uiting. Dit zie ik als compliment! Mijn fotografie mag door de opdrachtgever voor alle soorten uitingen worden gebruikt. Wat wel en niet mag met mijn foto’s kun je hier lezen: wat mag wel en niet met opdrachtfotografie.

fotografie personeelsmagazine
fotografie personeelsblad
Employer branding, starters, studenten, werkgeversmerk