Loading...
Portretfotografie op de werkvloer2018-11-15T13:36:05+02:00

Project Description

Zakelijke portretfotografie, medewerkers op de werkvloer.

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Mensen doen immers zaken met mensen, niet met een merk. Met zakelijke portretfoto’s van jouw medewerkers maak je ze toegankelijk en benaderbaar.

Portretfotografie op de werkvloer

Goede portretfotografie op de werkvloer ontstaat door een mix van een interessante, leuke en/of mooie achtergrond in combinatie met een persoon die zich op zijn of haar gemak voelt en de juiste belichting. Fotografie van mensen op de werkvloer wordt vaak gemaakt als de foto’s een juiste indruk moeten geven van het werk. Het gebruik van stockfotografie waarbij te mooie mensen in een te nette en sterile omgeving werken zegt niets over het werken bij jullie bedrijf. Als je een juiste indruk wil geven aan potentiële werknemers dan is het van belang te laten zien hoe het is om te werken bij jullie.

Veel mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Het is aan ons de taak om ervoor te zorgen dat het personeel, directie en/of bestuur ontspannen en zelfverzekerd op de foto worden gezet.

We maken vaak bedrijfsportretten in de omgeving van Den Haag, maar kunnen net net zo goed op locatie in Leiden, Amsterdam of Rotterdam aan de slag. Wil je meer en andere portretfotografie zien (maar niet per se gericht op arbeidsmarktcommunicatie) , bekijk dan eens deze pagina: portretfotografie in Den Haag. Fotografie van mensen buiten tref je hier aan: Zakelijke portretfotografie op locatie in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Utrecht eo.

Voorbeelden