Fotografie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Fotografie voor arbeidsmarktcommunicatie wordt bij Beeld voor Arbeidsmarktcommunicatie verzorgd door bedrijfsfotograaf Wilmar Dik. In de slider rechts zie je diverse voorbeelden van zijn werk op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding fotografie. Hieronder tref je voorbeelden gesorteerd op categorie.

Portretfotografie

Wil je portretfoto’s zien dan kun je ook op mijn andere site terecht: portretfotografie Mensen.photo. Vaak hebben onze opdrachtgevers al een uitgewerkt idee over wat voor soort fotografie ze naar op zoek zijn. In dat geval gaan we aan de slag met een briefing als leidraad. Ook als je nog niet weet wat voor soort beelden je nodig hebt bij jouw arbeidsmarktcommunicatie kun je bij ons terecht. Met meer dan 12 jaar ervaring als beroepsfotograaf maakt Wilmar niet alleen mooie plaatjes. Ook is hij een sparringspartner die jou kan adviseren over wat voor soort beelden het beste aansluiten bij jouw merk en de marketing- en communicatiestrategie van jouw bedrijf.

Kennis maken met Wilmar? Een offerte aanvragen, of meer informatie? Bel Wilmar op 06 5152 0360 of stuur een mail naar info@beeldvoorarbeidsmarktcommunicatie.nl

Naast fotografie die helpt bij het benaderen van de arbeidsmarkt, maakt Wilmar ook andere soorten fotos. Bijvoorbeeld  bedrijfsfotografie, bedrijfsfilms, interieurfotografie, zakelijke portretfotografie op locatie in Den Haag en Rotterdam, congresfotografie, klantverhaalfotografie en achitectuurfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Den Haag.